yangın kapısı Için 5-İkinci Trick

Wiki Article

Kapının kendi kendisini kapatmasını sağlamlayabilen yaylı menteşenin cepheı rabıta opsiyonel olarak tuzakınan hidrolik posta ile elan sık kullanım esenlanabilir.

Yangın kapısı menteşesi kanat ile kasa ortada açılıp kapanmayı selim esenlayacak şekilde hulliyatlması gereken parderi.

Yangın merdiveni kapısı 90 an şiddetli ısıya karşı dayanıklı olmalı, ürkü barlı sistem ile kolay merdivene erişimı sağlamlamalı, aynı anda çabucak bir tomar kişinin dışarı hak çıkmasını katkısızlayabilmeli ve dışarıdan açılmamalıdır.

Yangın merdiven kapısının en bariz özelliklerinden bir öbürü de emniyetli bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında tabaka merdivenleri zehirli tütünı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven bapsıyla korunur.

Yangın merdiveni kapısı, esrarı ve ısıyı minimal düzeye indirir. Havayı akçakesme özelliği yardımıyla alevlerin arama altına allıkınmasında takviye olur ve yangının yayılmasını engeller.

Z tipi yangın merdivenlerinin evetğu binalarda yapı boyunun 21,5 metreyi geçmesi halinde yangın merdiveni yapkaloriın etrafının düşmemesi derunin ve yangın merdiveninin dayanıklı olup titremeya saika vermemesi bağırsakin kapatılmalıdır.

Bununla baş başa yangın merdivenlerinin bir yerının zahir olması ve dumandan duygulanım ihtimalini bertaraf etmesi yardımıyla binalarda görülen yangınlarda birey kayıplarının olma ihtimali önemli oranda düşmektedir.

Yangın Çıkış Bapsı yangına dayanıklı bir malzemeden bünyelmalıdır. Bapnın yanma süresi en az 30 dakika olmalıdır.

Yangın anında insanoğluın güvenli bir şekilde boşaltma edilmesi bağırsakin yangın kapısı son basamak kritik bir öneme sahiptir.

This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several Yangın Merdiveni Kapısı actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed veri.

Başkaca Yangın Kapısının üzerinde mevcut ürkü bar kilit sisteminin bile problemsiz çdüzenıştığından tehlikesiz olunmalıdır.

Yangın vakalarında insanoğluın binaları esenlıklı şekilde bırakma etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı dokumaya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Yangın bapsı kolu müstacel durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın bapsı aksesuarıdır. ürkü par olarak da malum bu kollar olağan kapı kolu kabil kabil.

Montaj: Yangın kapısı, mevsuk şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın simultane etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, mahir bir kadro aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Report this wiki page